dimarts, 11 de maig del 2010

Història d'un sugus.


Hi havia una vegada, un sugus, que va decidir separar-se dels seus companys. Ja n'estava fart d'escoltar discriminacions, per que era un sugus verd. Aquell dia va marxar deixant enrere a la seva família. La seva mare, una eixerida sugus de color Blau, amb un dolç sabor a pinya, el seu pare tot un sugus groc de cap a peus, tenia molt clar que això algun dia passaria, però encara així no va poder evitar sentir-se malament. Els pares del sugus verd es van conèixer en unes vacances a República Dominicana, lloc on la mare treballava de cambrera.

Al
sugus verd no li agradava gens la idea de separar-se de la seva bossa de sugus, però no li deixaven pas una altre opció així que tot sabent que li esperava una vida molt dura va anar a buscar-se la vida.
El primer mes no va ser molt dur, va trobar altres
sugus que es trobaven en la seva situació i amb els que va compartir pont. El següent mes, quan ja se li esgotaven les reserves de menjar va tenir que robar, això mai ho va poder superar.
Ja havien passat
quatre mesos quan va aparèixer la seva mare a fer-li una visita, i ell ho va agrair molt, no suportava la idea de no veure mai més a la seva família.
Quan ja havia passat un any, els seus pares el van trucar, menys mal que tenien sugusmovils, i li van demanar que tornès, que les coses havien
canviat i no podien viure pas sense ell, que la bossa d'una quilogram ja no era d'un quilogram si ell no hi era, i que trobaven a faltar el seu viu color verd.

1 comentari: