divendres, 14 de maig del 2010

Sugguseando :)



Hi havian una vegada una classe de bojos en la qual aprenien informàtica amb una professora que era extreterrestre i com no, ningú o podia saber, però el que no sabia era que donada la seva professió de científica els seus experiments li podrien arribar a delatar.

Un bon dia en una d'aquelles classes els bojos, que feia setmanes que no menjaven, el bojos femolencs, van veure a l'estoig de la professora extreterrestre uns productos alimenticis anomenats per el que semblava Sugus. Se'ls van menjar. De sobte els esbojerrats els hi van començar a sortir antenes de color verd , cua de porc i nas de gos. La professora alucinada va dir-lis que si s'havien crospit els Sugus del seu estoig. Ho van negar, però com la professora tenia poders i els canvis físics eren evidents la professora extreterrestre es va adonar i els hi va donar una bofetada a cadascú amb la que el va enviar al seu planeta, per encobrir les provbes es clar!
Va resultar, que en el planeta Sugguser els nanos van ser la novetat i lligaven molt i li robaven el cor a totes les Suggusines i finalment li van agraïr a la seva profesora el trasllat a Sugguser. En aquell planeta la hiperactivitat era comuna, amés es van fer informàtis de prestiji i mai mes van tornar a pasar gana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada